loading
cartNaručite NeeS TOC Buider još danas!
NEES TOC BUILDER NARUDŽBA

Kako naručiti NeeS TOC Builder

Kako naručiti NeeS TOC Builder

1. Kako naručiti softver NeeS TOC Builder?
Formular za narudžbu NeeS TOC Builder, nalazi se na linku http://www.pharm-it.eu/software-narudzba.

2. Na koji način se preuzima softver?
Nakon popunjavanja obrazca za narudžbu na vašu mail adresu ćete dobiti link za download SW, uputstvo za instalaciju i korištenje softvera, privremeni ključ koji Vam omogućava korištenje softvera u trajanju do 30 dana do uplate softvera.

3. Ko vrši instalaciju softvera?
Instalaciju softvera vrši korisnik na osnovu dobijenih uputstava.

4. Na koji način se vrši plaćanje?
Plaćanje se vrši po izdatom računu. Na dan kada dođe narudžba, dobijete mail koji sadrži račun sa rokom plaćanja od trideset dana nakon narudžbe NeeS TOC Buildera.

5. Kada se dobije pravi ključ za korištenje i koliko on vrijedi?
Pravi ključ za korištenje se dobije nakon uplate računa i važi godinu dana od dana narudžbe.

6. Da li se mora opet vršiti instalacija nakon dobijanja stalnog ključa?
Reinstalacija nije potrebna. Privremeni ključ zamjenite stalnim ključem (stalni ključ stavite na lokaciju privremenog ključa).

7. Da li se jedan softver može koristiti na više računara?
Ne, jedan softver se može instalirati samo na jednom računaru.

8. U slučaju problema sa instalacijom i korištenjem samog softvera, da li postoji tehnička podrška sa Vaše strane kojoj se možemo obratiti?
Da, u slučaju problema sa instalacijom i korištenjem softvera možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na mail adresu support@nanokinetik.com.

Preporuke

Sve preporuke za rad i usluge koje nudi Pharm-IT kompanija. TOC builder je odličan proizvod koji jako puno olakšava, pojednostavljuje i ubrzava rad prilikom izrade NeeS submisija

zaposleni radi da pomognu i daju savjet ukoliko je potrebno, brz odgovor na sve upite i molbe.

 

Tamara Radinković, mr ph.
Pharmacol International d.o.o.

Ovim putem slobodni smo izjaviti zadovoljstvo radom sa aplikacijom NeeS TOC Builder u posljednje četiri godine koliko je koristimo za pripremu i predaju dokumentacije Agenciji za lijekove i medicinska sredstva za davanje, obnovu ili izmjenu

dozvole za stavljanje lijekova u promet u Bosni i Hercegovini. Aplikacija je provjereno jednostavna za instaliranje i korištenje odnosno ne zahtjeva posebno prethodno znanje i iskustvo. Možemo zaključiti da je aplikacija NeeS TOC Builder odlična pomoć za kontrolu pripreme NeeS formata kao jedinog službenog važećeg elektronskog formata dokumentacije o lijeku koji prihvaća Agencija za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine te istu sa zadovoljstvom koristimo.

 

Zoran Gardašanić, direktor
Arenda d.o.o.

„Od samog početka uvođenja NeeS formata velika podrška su uposlenici Pharm-IT, ljubazno i ažurno odgovaraju na zahtjeve/upite, ustrajni u rješavanju eventualnih problema kao i to da ne dolazi do ponovo istih.

Topla preporuka za suradnju za one koji nisu imali priliku do sada raditi sa Pharm-IT. Sve pohvale za uposlenike Pharm-IT“

Alma Milavica, mr ph.
Mark Medical d.o.o.